Inspirerende vakantie in een no-nonsense setting.

Welkom bij FemVentura: een vakantie waar je kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jouw ultieme plek voor ontspanning en inspiratie! Gevestigd in het betoverende Zuidwest Frankrijk, bieden onze weken en weekenden voor vrouwen een unieke mix van  inspiratie en plezier in een ontspannen, no-nonsense setting, in een sfeer vol positieve energie.

Bij FemVentura geloven we in de kracht van vrouwen om elkaar te versterken. Onze activiteiten zijn ontworpen voor vrouwen die in een unieke en ontspannen omgeving nieuwe vrouwen willen ontmoeten, hun eigen verhaal willen delen en geïnspireerd willen worden door andere vrouwen die hun leven een verrassende wending hebben gegeven.

 

Ja, ik wil meedoen !

Zorgeloos verblijf met eigen kamer

Wat kun je verwachten? Een zorgeloos verblijf met eigen kamer, inclusief een gevarieerd programma van boeiende gesprekken tot ontspannen momenten onder de Franse zon samen met acht andere deelneemsters. Onze locatie – een oude watermolen – beschikt ook over een zwembad en er lopen diverse dieren rond (o.a. een koe, een hond, kippen, twee varkentjes en katten). Onze all-inclusive aanpak zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op wat er echt toe doet: een ontspannen en tegelijkertijd inspirerende vakantie voor jou!

Goede vibes, nieuwe connecties

FemVentura is de  kans om jezelf op te laden, te groeien en te genieten van het gezelschap van gelijkgestemde vrouwen. Of je nu een ondernemer bent die haar eigen pad wil banen of gewoon behoefte hebt aan een welverdiende pauze,  FemVentura heeft voor elk wat wils. We geloven in de kracht van vrouwen, elkaar ondersteunen en inspireren, ongeacht de obstakels die op ons pad komen. Bij FemVentura kun je jezelf verwennen met een week vol goede vibes, nieuwe connecties en onvergetelijke ervaringen. Hier komen inspiratie en plezier samen in een ontspannen, no-nonsense setting en in een sfeer van positieve energie.

Ga jij mee?

FemVentura richt zich op vrouwen tussen de 30 en 60 jaar die actief betrokken zijn bij de samenleving, of het nu in de politiek, het bedrijfsleven, culturele sector of daarbuiten is. Voor vrouwen die, naast hun professionele bezigheden, nadenken over de wereld en hun rol daarin. Bij ons draait het om sociale interactie en inspirerende gesprekken, omgeven door gelijkgestemde vrouwen die openstaan voor nieuwe perspectieven Onze deelneemsters zijn open minded vrouwen die op eigen benen staan en zeer geïnteresseerd zijn in wat er buiten hun eigen ‘bubbel’ gebeurt. Onze deelnemers zijn verder sociaal en kunnen makkelijk contact maken. 

Als deelnemer aan FemVentura geniet je niet alleen van een prachtige omgeving, maar ook van boeiende gesprekken. Of je nu al bepaalde levensvragen hebt beantwoord of juist op zoek bent naar inspiratie voor keuzes zoals carrière, kinderen,, verwachtingen die aan je worden gesteld, of je eigen rol in gezin en maatschappij, bij FemVentura hopen wij jou, door een een ontspannen setting en inspirerende ervaringen, verder te brengen in jouw persoonlijke proces.

Inspirerende verhalen

We nemen je mee op reis in het leven van andere inspirerende vrouwen die hun leven een rigoureuze wending hebben gegeven. Tijdens onze programma’s laten we je kennismaken met drie vrouwen uit verschillende landen en diverse achtergronden, die in de omgeving wonen en hun leven radicaal hebben veranderd. Zo is er Suzanne (69 jaar), die twintig jaar geleden van Canada naar Frankrijk verhuisde en met haar man een museum heeft gerealiseerd in haar chateau. Ook ontmoet je Juliet (59 jaar), die drie jaar geleden alles achterliet om zich alleen in Frankrijk te vestigen. In haar net verbouwde huis heeft ze een leerbewerkingsatelier en ze staat op zaterdagen op de lokale markt met koffie en cakes in haar omgebouwde truck. Tot slot stellen we je voor aan Christel (51 jaar), die samen met haar Australische man een bierbrouwerij is begonnen en nu een lokale ‘beergarden’ runt, een concept dat in het dorp enorm is aangeslagen. Deze vrouwen zijn voorbeelden van het feit dat het nooit te laat is om keuzes te maken die bij jou passen of om je leven zelfs een nieuwe wending geven. Ga mee met FemVentura en laat je inspireren door deze verhalen!

Alles inclusief

Je betaalt 710 euro inclusief BTW voor de week exclusief de reiskosten. Dit is inclusief een eigen kamer. Wanneer je kiest voor het delen van een kamer, betaal je 660 euro inclusief BTW. Er zijn twee tweepersoonskamers, dus wanneer je gebruik wilt maken van deze optie, geef dit dan aan en wij zullen aan je wensen tegemoetkomen naar gelang beschikbaarheid. 

Alle maaltijden zijn inbegrepen. Onbeperkt koffie, thee en gekoelde fruitwaters zijn inbegrepen. Een glas wijn bij het eten is inbegrepen. Het welkomstdrankje is voor Fem Ventura, alle andere drankjes zowel op de molen als tijdens de uitjes (Samatan en beergarden) zijn voor eigen rekening en worden achteraf verrekend. 

We hebben een zelfservice barretje waar je op ieder moment van de dag gekoelde drankjes kan pakken. De prijs van een wijntje (rood, rosé of wit) of biertje is hier 2 euro. De prijs van een glas fris, sap, spa rood of blauw is 1,50 euro.

Wie zijn wij?

Wij zijn Christina, 46 jaar en Margot, 59 jaar, twee open-minded, positieve en maatschappelijk bewuste vrouwen die altijd genieten van bijzondere ontmoetingen en waardevolle gesprekken. Uit onze eigen ervaring weten we dat iedereen in het leven vragen heeft en tegen obstakels aanloopt.

Ons doel is vrouwen met elkaar te verbinden door middel van inspirerende activiteiten en verhalen, waarbij de focus ligt op een nuchtere, praktische en gezellige benadering. Het is alles behalve zweverig, ligt niet in de zelfhulp-hoek en het is ook geen retraite. We creëren een omgeving waar vrouwen elkaar kunnen motiveren, ondersteunen en samen kunnen groeien.300 Chemin du Moulin

31420 Eoux, Frankrijk

moulineoux@gmail.com

00 31 628216991

Ja, ik wil meedoen