Kalender & Prijzen

PRIJZEN ONGEWIJZIGD T.O.V. 2023
Gaarne uw week(en) aanvinken van zaterdag to vrijdag nacht.
Uw reservering is definitief na een aanbetaling van 50% van de huursom. Het tweede deel van de betaling graag vier weken voor aankomst betalen.

De borg (€ 200) en de schoonmaakkosten (€ 75,- voor het Oude Bakkershuis, € 100,- voor de watermolen) kunnen bij aankomst worden betaald. De borg wordt bij vertrek geretourneerd.

Graag de data aantikken die uw interesse hebben en in het ‘details’ blok aangeven of uw aanvraag De Watermolen of het Bakkershuis betreft.

De Molen

Kalender word geladen......
22
-
Reserved

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Het Bakkershuis

Kalender word geladen......
22
-
Reserved

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoonnummer:


Annulering: Indien u de gemaakte reservering  wilt annuleren dient u dat zo snel mogelijk melden.  Tot 2 weken voor de dag van aankomst bent u ons 50 % van de huur verschuldigd. Bij annulering binnen 2 weken voor de dag van aankomst bent u de gehele huursom verschuldigd. Indien vervangende gasten boeken dan krijgt u de gehele huursom terug minus eventuele extra kosten of geboden korting. Hoe eerder u annuleert hoe groter de kans daarop.

Verantwoordelijkheid: De huur betreft het bakkershuis of de watermolen en de bijbehorende tuinen. U en uw kinderen zijn vrij om zich rondom erf, stallen, dam e.d. te begeven, maar u doet dit geheel op eigen risico.