Het Bakkershuis

In ’t Oude Bakkershuis werd vroeger brood gebakken. Het is een pareltje en met 120 m² heeft u alle ruimte voor 6 personen.
De leefkeuken, met afwasmachine, wordt aan één kant opgesierd door een oven zoals u niet eerder zag.
Door de grote openslaande deuren worden het zonnige terras en de veranda bij het huis betrokken.
Boven twee grote en één minder grote slaapkamer. Eén dubbele en drie enkele bedden. Een speciale kinderkamer, met o.a. verkleedkoffer en schilderwand, ze gingen nog nooit zo graag naar boven. Een badkamer met douche, beneden een wc. Er is een wasmachine aanwezig.
De zonnige tuin gaat over in onze velden, u kunt vanuit de achtertuin een wandeling maken

Bij de rivier de Nère is er een zwem- en hangplek een heerlijk privé-strandje aan het riviertje. Met een fraaie dam die, als het niet te droog is, een watervalletje is. Met kniediep water voor de kleinsten en zwemwater voor de groteren boven de dam. Met ligstoelen, een hangmat, barbecue en bootjes. De gasten van de molen gebruiken het strandje ook.

Het zwembad ligt voorbij het erf en wordt ook gebruikt door de gasten van de molen. Het draait op zoutelectrolyse, dus heeft aangenaam water, zonder toegevoegd chloor. Het bad is 20m² en één twintig diep. De helft ligt ingegraven tot hetzelfde niveau als het aansluitende houten terras.